Post-casamnet

Temps per als dos

És una sessió fotogràfica que es realitza després del casament. En aquesta ocasió els nuvis solen anar vestits de la mateixa manera que ho van fer quan es van casar, però es tria un lloc amb encant per a poder realitzar una sessió de fotos més informal.

Anem a gaudir d’aquest vestit com si no hi hagués un final, independentment de si es taca o es torça. No cal que et anudes la corbata, ni tan sols que la portis. Anem a jugar a ser els nuvis que en el fons volíeu ser. Deixar que el vent et s’enredi el cabell, o que la barba tregui d’un parell de días.Lo que més us vingui de gust.
A més, els vestits ja poden ser usats sense por, així que podem fer una sessió de fotos a la platja, dins l’aigua, al bosc o on se us acudeixi … fins i tot per què no, en la vostra lluna de mel.

Tenir el «book» fotogràfic de «postboda» farà que el vostre reportatge de noces estigui complet. És un preciós record i tornar a passar per l’experiència d’una sessió de fotos ja com a matrimoni us agradarà.

Més informació sobre els nostres reportatges

Per a demanar-nos informació o pressupostos ens poden escriure un email , emplenar el següent qüestionari,si ho prefereixes també pots trucar-nos per telèfon

error: El contingut està protegit !!
Ir arriba