Pre-casament

Preparant el gran dia

Amb nosaltres us sentireu acompanyats durant tot el procés previ i durant el casament.

La «Pre-boda» la fem en tots els casaments sense cost addicional. D’aquesta manera també s’aconsegueix la naturalitat, aquest treball previ amb els nuvis fa que tot flueixi i aquesta tranquil·litat es trasllada a les fotografies.

Una setmaneta abans fem una trobada per lligar tots els detallets i fer un petit reportatge (preboda o previ), és vital, necessari i imprescindible per aconseguir bons resultats en el reportatge del vostre casament (ES GRATUÏT, està inclòs en el preu), ens ajuda a conèixer´ns, perdre la rigidesa davant de la càmera, agafar-nos confiança, etc. Practiquem les postures i situacions que sortiran el dia del casament, les comentem foto a foto, és la forma que jo tinc d’entendre com voleu el vostre reportatge: estil, fisonomia, perfils, etc.

Vull captar amb les meves fotos l’amor, passió, complicitat i moltes ganes de gaudir divertir-vos. És el previ d’un gran dia que arribarà molt aviat, el vostre casament. Gaudiu al màxim, us asseguro que ho viuré molt a prop vostre i deixaré testimoni visual perquè ho recordeu sempre mes.

 

error: El contingut està protegit !!
Ir arriba