Coneix una mica sobre nosaltres

Informació sobre Can 60 Fotògrafs d'Olot

Els reportatges de qualitat són fruit de l’experiència acumulada i interès dels professionals que treballen en l’empresa. Amb la mirada posada en el futur i un equip de jove format en la fotografia moderna, amb ganes d’innovar, Can 60 aposta per l’equilibri entre els estils més tradicionals i les noves tendències tant en fotografia com en el disseny dels seus àlbums.

Can 60 Fotògrafs d’Olot és una excepcional empresa de serveis d’imatge que suposa una de les millors opcions entre les quals podreu escollir per a l’obtenció d’un reportatge del vostre casament. En aquest estudi us atendran amb professionalitat, us oferiran serveis innovadors i obtindreu treballs carregats de naturalitat.

Aquest magnífic estudi compta amb una trajectòria de més de quatre dècades realitzant tota mena de treballs fotogràfics i satisfent als seus clients. Des de fa més de quaranta anys, Can 60 Fotògrafs d’Olot és un referent en la fotografia casaments i estudis a tot Catalunya, especialment a la Garrotxa i voltants.

Forma de treball

La manera de treballar de l’empresa se sustenta sobre uns pilars fonamentals: el tracte amb el client, la naturalitat i la innovació. 

Quant a la innovació, any rere any Can 60 modernitza la seva oferta, aconseguint sorprendre el client. Un exemple d’això és que l’empresa ha incorporat un equip jove format amb fotografia moderna, amb la mirada posada en futur i moltes ganes d’innovar. També ha incorporat la possibilitat d’afegir olors de perfums, colònies, pastís, xocolata, canyella, coco, grosella, etc en els seus àlbums que això ens fa únics al món, o la utilització del paper especial que ofereix un plastificat mat que millora la conservació i la durabilitat dels àlbums .

El nostre equip creatiu

Josep

Fotògraf

David

Fotògràf

Rosa

Foto matón

Salva

Videògraf
error: El contingut està protegit !!
Ir arriba